Din activitatea coordonatorilor locali
Din activitatea coordonatorilor locali
La o lună de la participarea la trainingul de formare, coordonatorii locali care au intrat în tainele educației despre dezvoltare durabilă au început să prezinte colegilor lor din țară opționalul Eco-educație pentru Școli verzi. București, Bacău, Suceava, Argeș, Covasna,  Bihor, Galați, Alba, Olt, Dolj, Călărași sunt doar câteva dintre județele care au luat contact până acum cu ideea acestui curs de eco-educație în limba engleză , curriculum la decizia școlii care va fi disponibil pentru a fi predat în anul școlar 2018-2019.
 
Cercurile hranei, rețeaua vieții, proiecte în comunitate sunt doar câteva dintre exercițiile care au introdus discuțiile libere sau prezentările despre resursele cu care vine acest curs: manualul elevului în format digital, ghidul profesorului- set de sugestii metodologice concrete și culegerea verde- instrument util în proiectarea și derularea orelor de curs ce prezintă metodele de predare, activități de tip experiențial și interactiv care susțin teoria prezentată în programa analitică și manualul elevului.
 
Pentru a fi la curent cu noutățile noastre urmărește-ne în continuare pe paginile www.scoliverzi.ro sau pe www.wwf.ro,cât și pe facebook la Scoli verzi sau WWF Romania.
 
Toate aceste activități sunt realizate în proiectul  „Școli verzi: educație de mediu la nivel național” susţinut  prin programul  “Împreună cu Lidl pentru un viitor mai bun”, derulat în perioada aprilie-decembrie 2017.
formular de inregistrare pentru profesori:
*/