Instrument de sprijin în predarea cursului opțional Eco-educație pentru Școli verzi
Instrument de sprijin în predarea cursului opțional Eco-educație pentru Școli verzi
Frunzetti, frunza aventurieră care este prezentă în materialele elaborate pentru cursul opțional de eco-educație pentru dezvoltare durabilă, este gata să vă ducă într-o călătorie care să aducă natura mai aproape de noile generații.
Mai exact Frunzetii vă însoțește pe parcursul a 4 episoade scurte prin programul nostru de eco-educație pentru Școli verzi.
Vă va explica care este schimbarea pe care o produce cursul pentru elevii de gimnaziu care urmează acest opțional, despre filozofia, structura cursului și materialele disponibile care susțin predarea acestuia.
Și nu doar atât, Frunzetti îți dă indicii despre modul în care tu, ca profesor, poti descărca și utiliza resursele pe care ți le punem la îndemână, despre planificarea lecțiilor în contextul kit-ului educativ.
Dacă esti curios, intră pe pagina de You Tube Școli verzi si accesează tutorialul de utilizare a resurselor educaționale Școli verzi.
 
Mențiune:
Acest film a fost realizat de Creionetica în cadrul proiectului “Școli verzi: educație de mediu la nivel național” implementat în perioada aprilie-decembrie 2017 de către WWF România în parteneriat cu British Council și Asociația Greenitiative prin programul “Împreuna cu Lidl pentru un viitor mai bun”.
 
Pe curând, cu vești noi.
formular de inregistrare pentru profesori:
*/