Îndrăzniți să fiți... ALTFEL!
Îndrăzniți să fiți ALTFEL!
Echipa Școli verzi vă sprijină în derularea activităților specifice Săptămânii Școala Altfel. Astfel, vă punem la dispoziție gratuit materiale educaționale dezvoltate pentru orele de eco educație și nu numai. Mai multe informații și linkuri către material, găsiți aici: http://www.scoliverzi.ro/articol~scoli-incerca-si-experienta-scoli-verzi~14
Săptămâna Școala Altfel este o ocazie excelentă să experimentați activitățile și materialele propuse prin cursul opțional la decizia școlii Eco educație pentru Școli verzi și să evaluați interesul elevilor pentru derularea unui astfel de curs.
Până în prezent, peste 10.000 de elevi  și profesorii lor au experimentat activitățile propuse de echipa Platforma Școli verzi prin Culegerea verde.
 
Testimonial Prof. Iulia Călin:
”Sunt în primul rând prieten al naturii, mai apoi profesor de geografie și de limba engleză în două comunități rurale din județul Ilfov. Eu împreună cu elevii mei de clasa a V-a am ales încă de la început de an școlar să fim altfel. Petrecem în fiecare săptămână o oră frumoasă, având în minte sloganul ce ne unește și pe care l-am îndrăgit mult: We are all connected.
Pentru că se apropie Săptămâna Altfel (Să știi mai multe, să fii mai bun!), prilej cu care o parte din profesori și, mai ales, copiii abia așteaptă să iasă din tipare, vă propunem să testați activități diverse de ecologie pe care le puteți desfășura atât în clasă, cât și afară. Pe noi ne inspiră natura, copiii, faptele bune, dar și Culegerea Verde, manualul digital al elevului și propunerile de planuri de lecție puse la dispoziție de către echipa Școli Verzi.
Îndrăzniți să fiți... ALTFEL!
Salutări cu bucurie de la Brănești,”
Prof. Iulia Călin și elevii clasei a V-a A
formular de inregistrare pentru profesori:
*/