Rezultatele etapei a 2-a de selecție a coordonatorilor locali Școli verzi
Celor 26 de coordonatori locali  selectați în etapa I a proiectului  „Școli verzi: educație de mediu la nivel național” susţinut  prin programul  “Împreună cu Lidl pentru un viitor mai bun” li s-au alăturat alți 11 profesori din județele Arges, Arad, Caras-Severin, Dolj, Harghita, Maramures, Mures, Prahova, Satu Mare, Teleorman, Tulcea.
 
Și de data aceasta ne-au bucurat aplicațiile unui număr mare de cadre didactice din toată țara, de diverse specialități, care doresc să intre în contact cu domeniul educației pentru dezvoltare durabilă.
 
Suntem încântați de interesul mare stârnit de acest proiect în rândul dascălilor și ne bazăm în continuare pe dorința acestora de a insufla tinerilor necesitatea unui stil de viață cumpătat, în armonie cu natura.
 
Am încheiat o etapă, dar urmează....
 
În perioada 24-25 septembrie a.c., în București, profesorii selectați vor participa la un seminar de formare a coordonatorilor locali în cadrul căruia vor intra în tainele educației pentru mediu, vor experimenta metode de predare și vor afla care este importanța sau valoarea adăugată a dezvoltării competențelor lingvistice aplicate.
 
Pentru a fi la curent cu noutățile noastre urmărește-ne în continuare pe paginile www.scoliverzi.ro sau pe www.wwf.ro.
formular de inregistrare pentru profesori:
*/