S-a încheiat procesul de selecție pentru coordonatori locali Școli verzi
146 de profesori din 36 de județe  au răspuns apelului nostru și au aplicat pentru poziția de coordonator local în cadrul proiectului  „Școli verzi: educație de mediu la nivel național” susţinut  prin programul  “Împreună cu Lidl pentru un viitor mai bun”.
 
Suntem foarte bucuroși că atât de mulți profesori din toată țara, atât din mediul rural cât și urban, de diverse specialități, au fost interesați de un subiect foarte important pentru noi: educația pentru dezvoltare durabilă.
 
În urma analizei înscrierilor au fost selectați coordonatori locali pentru  26 de județe: Alba, Bacău, Bistrița Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, București, Buzău, Bihor, Cluj, Constanța, Covasna, Călărași, Dâmbovița, Galați, Gorj, Hunedoara, Ilfov, Mehedinți, Neamț, Olt, Sălaj, Suceava, Timiș, Vaslui, Vrancea.
 
 
Pentu celelalte 16 județe neacoperite: Argeș, Arad, Caraș-Severin, Dolj, Giurgiu, Harghita, Ialomița, Iași, Maramureș, Mureș, Prahova, Sibiu, Satu Mare, Tulcea, Teleorman și Vîlcea  lansăm o a 2-a etapă de recrutare, valabilă până pe 6 septembrie .
 
Înscrierea se poate face accesând linkul wwf.ro/inscrieriscoliverzi, în care vei găsi câteva întrebări și posibilitatea de a încărca CV-ul (limba engleză sau română).
 
Daca ai întrebări sau nelămuriri, contactează-ne la cpadurean@wwfdcp.ro
 sau 0730 098 100.
formular de inregistrare pentru profesori:
*/