Scoli verzi la nivel national
WWF-România, împreună cu partenerii Asociația Greenitiative și British Council, demarează faza a II-a a proiectului de realizare a unei platforme de eco-educație, „Școli verzi: educație de mediu la nivel național” .  Proiectul este susţinut  prin programul  “Împreună cu Lidl pentru un viitor mai bun”.
 
În următorul an ne propunem îmbogățirea ofertei educaționale existente în  România, la nivel gimnazial, cu un curs opțional de educație ecologică cu predare în limba engleză și formarea unei rețele de cadre didactice, mentori ai conceptului de învățare multidisciplinară non-formală.
 
Noutatea constă în abordarea conceptului de „blended content”, în care elevii învață o limbă străină, în cazul de față engleză, dar în același timp își însușesc elemente de cetățenie activă, drag de natură și de un stil de viață care să respecte mediul în care trăim cu toții.
 
Care sunt pașii următori?
 
Vom lansa un apel de selecție pentru 40 de dascăli, coordonatori locali în formarea unei rețele de cadre didactice - mentori ai conceptului de învățare multidisciplinară non-formală. Începând cu viitorul an școlar, 2017-2018, vom promova cursul opțional Eco-educație pentru Școli verzi cu predare în limba engleză, astfel tot mai multe școli și părinți vor putea opta pentru el .
 
Așadar, te rugăm să dai mai departe vestea și să ne urmărești pe www.scoliverzi.ro.
 
 
Despre Lidl:
“Lidl este prezent în 30 de țări din toată lumea și operează aproximativ 10.000 de magazine și peste 140 de centre logistice în 27 de țări din Europa.
Lidl are aproximativ 215.000 de angajați, dintre care 5000 în România unde retailer-ul german are deschise peste 200 de magazine și 4 centre logistice.  Misiunea Lidl în România este aceea de a le oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente.”
formular de inregistrare pentru profesori:
*/