Cine ne finanteaza?
Acest proiect este finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi: www.eeagrants.org.

Despre Fond ONG în România

Susținerea societății civile se numără printre prioritățile cheie ale granturilor Spatiului Economic European (SEE) și norvegiene 2009-2014, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia, așa cum se precizează în Memorandum-ul de Întelegere privind implementarea acestui mecanism de finanțare.

Obiectivul general al Fondului ONG în România este “Consolidarea dezvoltării societății civile și creșterea contribuției la justiția socială, democrație și dezvoltare sustenabilă” și va contribui la obiectivele generale ale Mecanismul Financiar al Spațiului Economic European (SEE) de a reduce disparitățile economice și sociale în Spațiul Economic European și de a întări relațiile bilaterale între România și statele donatoare Islanda, Liechtenstein și Norvegia.

Operatorul Fondului ONG în România este Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, împreună cu partenerii săi Fundația pentru Parteneriat și Centrul de Resurse pentru Comunitățile de Romi. Pentru mai multe detalii despre Fond ONG în România accesați: http://fondong.fdsc.ro/home .

Conţinutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a granturilor SEE 2009-2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor website-ului.
formular de inregistrare pentru profesori:
*/